Menu Close

15. 09. NEDELJA

Dnevni sadržaj poslednjeg dana festivala zamišljen je kao vreme za odmor, razmenu utisaka uz spremanje hrane (od strane naših prijatelja In Smoke We Trust BBQ) i u sportskim aktivnostima u opuštenom ambijentu Zvezdarske šume. Ponesite ćebiće za sedenje, ponećemo i mi. U večernjim časovima u saradnji sa ‘’Filmstreet’’ ekipom pravimo projekcije filmova na istoj lokaciji. Po završetku projekcija spuštamo se u ‘’full spidu’’ niz poznati beogradski downhill 65icu. Ko nema skejt, ima 65icu. Festival zvanično zatvaramo žurkom zajedno sa Port/Starboard na brodu Klub 20/44.

Samit Nesvrstanih je skup skejtera, umetnika, zidara i muzičara. Samit na kojem ćeš upijenu energiju proslediti dalje i tako ohrabriti i sebe i druge da rade ono što stvarno vole.

Pored ”street” vožnje koja je inicijalni pokretač za nastanak festivala, ovogodišnji program koncipiran je u vidu filmskih projekcija, izložbi fotografija, DIY i filming radionica. Festival je osmišljen tako da se po prvi put u Srbiji predstave najaktuelniji i najznačajniji umetnički projekti skejtera širom sveta. Primarna ideja koja obuhvata ova četiri dana je da se prenese znanje i iskustvo iz svakog segmenta skejt kulture proleterima kojima je skejt nezaobilazna svakodnevnica, ali i da se ova subkultura predstavi onima koji se sa njom susreću po prvi put.